page-banner2

Wanhe Grass nganggo sambetan UV anu pangsaéna pikeun mastikeun benangna henteu rusak ku sinar matahari salami 10 taun.

Wanhe Jukut Lansekap diuji pikeun duanana UVA 4000h & UVB 2500h ku SGS, tetep dina tingkat standar tinggi.

● Umur langkung lami, dugi ka 10 taun

● Warna stabil sareng daya tahan

● Cocog sareng daérah iklim anu ekstrim sareng UVB tinggi

Produk jukut ponggawa urang ngagaduhan bek UV anu dilarapkeun ka aranjeunna supados tiasa tahan kuatna sinar matahari. Kitu ogé bek UV sadaya produk jukut palsu kami bebas timah sareng bébas tina bahan kimia ngabahayakeun.