• Tennis Grass WH1253226-103

    Ténis Jukut WH1253226-103

    Pangaruh Pangaruh (HIC) Panyabutan Kénging Deformasi Vertikal ≥1.3 ≥40N 6mm-10mm Shock nyerep Énergi Restitusi Tihang Jangkungna 57% -68% 22% -48% ≥60mm Bahan Solusi Tenis Anu Pikaresepeun sareng Nyaman PE + PP Warna Salaku Per Gambar atanapi Tihang Khusus. Jangkungna 5mm-50mm atanapi Customized Benang Jenis Tufts Lempeng Density 12600m2 atanapi Customized Benang Eusi Anti-UV; PE Paket ukuran 2 * 25m atanapi 4 * 25m Per Roll atanapi Disesuaikan ...