• Football Grass

    Jukut Football

    Jukut Football Multi-Tujuan sareng Kinerja Tinggi Pangalaman Wanhe Grass nyiptakeun turf jijieunan pikeun sababaraha olahraga ngamungkinkeun urang pikeun nyayogikeun produk anu berprestasi tinggi pikeun panggunaan multi-tujuan, sapertos lapangan bal-balan 11 sisi sareng 7-hiji sisi, maén bal sareng lapangan hoki sareng lapangan maén bal sareng rugbi. Wanhe Grass yakin bidang anu seueur guna henteu kedah ngorbankeun kualitas kinerja. Sistem Maén Bal sareng hoki kami cocog sareng FIFA Quality Pro Standard sareng Standar Nasional FIH, sareng Football kami ...
  • Hocky Grass

    Jukut Hocky

    Jukut Hocky: Fitur Produk: 100% PE keriting monofilament Pamaén ramah kalayan kanyamanan anu teu raoseun Permukaan lemes pikeun playability hébat inovasi warna Éstetik stabilitas UV ekstrim sareng daya tahan Ekstrim UV stabilitas sareng daya tahan Ekstrim UV stabilitas sareng ketahanan Stitch padet pikeun penampilan kompak Harta Bola Nasional Nasional Rebound 100mm -400mm 100mm-425mm Ball Roll ≥10m ≥9m Ball Roll Deviation @ 9.5m≤0.5m @ 8.5m≤0.45m Shock nyerep ...
  • Multi-Sports

    Multi-Olahraga

    Fitur Produk: 100% PE keriting monofilament Pamaén ramah kalayan kanyamanan anu teu tiasa diteundeun permukaan lemes pikeun gampang maén warna Éstetik warna stabilitas Ekstrim UV sareng daya tahan Ekstrim UV stabilitas sareng daya tahan Ekstrim UV stabilitas sareng ketahanan Stitch padet kanggo penampilan kompak Harta Bola Global Nasional Rebound 100mm-400mm 100mm -425mm Ball Roll ≥10m ≥9m Ball Roll Deviation @ 9.5m≤0.5m @ 8.5m≤0.45m Serepan Shock 45% -60% ...
  • Tennis Grass WH1253226-103

    Ténis Jukut WH1253226-103

    Pangaruh Pangaruh (HIC) Panyabutan Kénging Deformasi Vertikal ≥1.3 ≥40N 6mm-10mm Shock nyerep Énergi Restitusi Tihang Jangkungna 57% -68% 22% -48% ≥60mm Bahan Solusi Tenis Anu Pikaresepeun sareng Nyaman PE + PP Warna Salaku Per Gambar atanapi Tihang Khusus. Jangkungna 5mm-50mm atanapi Customized Benang Jenis Tufts Lempeng Density 12600m2 atanapi Customized Benang Eusi Anti-UV; PE Paket ukuran 2 * 25m atanapi 4 * 25m Per Roll atanapi Disesuaikan ...