Field hockey players in action at the Sultan Azlan Shah Cup tournament held in Ipoh, Malaysia between 5-13 May 2007.

Pamaén hoki lapangan dina aksi di turnamén Piala Sultan Azlan Shah anu diayakeun di Ipoh, Malaysia antara 5-13 Méi 2007.

Belgrade, Serbia November 17, 2016

Belgrade, Sérbia 17 Nopémber 2016

France, Yvelines, a sports ground in Les Mureaux

Perancis, Yvelines, tempat olahraga di Les Mureaux

4

Ponggawa nempatkeun lapangan hejo olahraga héjo