• Football Grass

    Jukut Football

    Jukut Football Multi-Tujuan sareng Kinerja Tinggi Pangalaman Wanhe Grass nyiptakeun turf jijieunan pikeun sababaraha olahraga ngamungkinkeun urang pikeun nyayogikeun produk anu berprestasi tinggi pikeun panggunaan multi-tujuan, sapertos lapangan bal-balan 11 sisi sareng 7-hiji sisi, maén bal sareng lapangan hoki sareng lapangan maén bal sareng rugbi. Wanhe Grass yakin bidang anu seueur guna henteu kedah ngorbankeun kualitas kinerja. Sistem Maén Bal sareng hoki kami cocog sareng FIFA Quality Pro Standard sareng Standar Nasional FIH, sareng Football kami ...
  • Hocky Grass

    Jukut Hocky

    Jukut Hocky: Fitur Produk: 100% PE keriting monofilament Pamaén ramah kalayan kanyamanan anu teu raoseun Permukaan lemes pikeun playability hébat inovasi warna Éstetik stabilitas UV ekstrim sareng daya tahan Ekstrim UV stabilitas sareng daya tahan Ekstrim UV stabilitas sareng ketahanan Stitch padet pikeun penampilan kompak Harta Bola Nasional Nasional Rebound 100mm -400mm 100mm-425mm Ball Roll ≥10m ≥9m Ball Roll Deviation @ 9.5m≤0.5m @ 8.5m≤0.45m Shock nyerep ...
  • Multi-Sports

    Multi-Olahraga

    Fitur Produk: 100% PE keriting monofilament Pamaén ramah kalayan kanyamanan anu teu tiasa diteundeun permukaan lemes pikeun gampang maén warna Éstetik warna stabilitas Ekstrim UV sareng daya tahan Ekstrim UV stabilitas sareng daya tahan Ekstrim UV stabilitas sareng ketahanan Stitch padet kanggo penampilan kompak Harta Bola Global Nasional Rebound 100mm-400mm 100mm -425mm Ball Roll ≥10m ≥9m Ball Roll Deviation @ 9.5m≤0.5m @ 8.5m≤0.45m Serepan Shock 45% -60% ...
  • Landscape Grass for chaim DIY stores

    Jukut Bentang pikeun toko DIY chaim

    Ukuran: 30cmx30cm Turf mangrupikeun 100% anti sepuh sareng UV 2. Basis Turf ogé 100% anti sepuh sareng UV 3. Kapadetan, ukur, tingkat jahitan tiasa disaluyukeun ku sarat. Janten biayana tiasa langkung atanapi kirang. 4. Kandel sareng lébar serat / Benang tiasa disaluyukeun ku sarat, Janten biayana tiasa langkung atanapi kirang. 5.Miboga tahan aurat tinggi 6. Lingkungan ramah, henteu ngandung logam beurat. Henteu karasa pikeun taneuh sareng cai taneuh. 7. Nolak kokotor, panas, listrik statis sareng noise sareng sajabana Gampang pikeun C ...
  • Landscape Grass for Commercial-111

    Jukut Lansekap pikeun Komérsial-111

    Kota & Area komérsial dihijikeun ka kota! Bentang Wanhe Grass pikeun kota & daérah komérsial mangrupikeun solusi anu ramah lingkungan pikeun ampir unggal lokasi di kota. Éta nyayogikeun cara kreatif ngawangun langkung rohangan héjo pikeun masarakat. Kalayan pangropéa anu murah, éta ogé mangrupakeun cara anu paling efektif pikeun kota sareng daérah komersial. Pamasanganana gampang ngamungkinkeun periode pangwangunan anu langkung pondok tibatan jukut alami. Bahan PE + PP Warna Salaku Per Gambar atanapi Disaluyukeun ...
  • Landscape Grass for Commercial-321W

    Jukut Lansekap pikeun Komérsial-321W

    Kota & Area komérsial dihijikeun ka kota! Bentang Wanhe Grass pikeun kota & daérah komérsial mangrupikeun solusi anu ramah lingkungan pikeun ampir unggal lokasi di kota. Éta nyayogikeun cara kreatif ngawangun langkung rohangan héjo pikeun masarakat. Kalayan pangropéa anu murah, éta ogé mangrupakeun cara anu paling efektif pikeun kota sareng daérah komersial. Pamasanganana gampang ngamungkinkeun periode pangwangunan anu langkung pondok tibatan jukut alami. Bahan PE + PP Warna Salaku Per Gambar atanapi Disaluyukeun ...
  • Landscape Grass for Commercial-344

    Jukut Lansekap pikeun Komérsial-344

    Kota & Area komérsial dihijikeun ka kota! Bentang Wanhe Grass pikeun kota & daérah komérsial mangrupikeun solusi anu ramah lingkungan pikeun ampir unggal lokasi di kota. Éta nyayogikeun cara kreatif ngawangun langkung rohangan héjo pikeun masarakat. Kalayan pangropéa anu murah, éta ogé mangrupakeun cara anu paling efektif pikeun kota sareng daérah komersial. Pamasanganana gampang ngamungkinkeun periode pangwangunan anu langkung pondok tibatan jukut alami. Bahan PE + PP Warna Salaku Per Gambar atanapi Disaluyukeun ...
  • Landscape Grass for Commercial-90E

    Jukut Lansekap pikeun Komérsial-90E

    Kota & Area komérsial dihijikeun ka kota! Bentang Wanhe Grass pikeun kota & daérah komérsial mangrupikeun solusi anu ramah lingkungan pikeun ampir unggal lokasi di kota. Éta nyayogikeun cara kreatif ngawangun langkung rohangan héjo pikeun masarakat. Kalayan pangropéa anu murah, éta ogé mangrupakeun cara anu paling efektif pikeun kota sareng daérah komersial. Pamasanganana gampang ngamungkinkeun periode pangwangunan anu langkung pondok tibatan jukut alami. Bahan PE + PP Warna Salaku Per Gambar atanapi Disaluyukeun ...
  • Landscape Grass for Garden-302

    Jukut Lansekap pikeun Taman-302

    Ngebon Kebon TEU KERUSI LEUWIH Hésé! Naha anjeun masih bosen ngosongkeun sod? Naha anjeun pikasieuneun tagihan anu teu mampu dibébaskeun kusabab panyiraman jukut? Naha anjeun isin ka kebon mottled sareng tempat botak anu teu bisa dihindari dimana-mana? Wanhe Grass aya di dieu pikeun ngaleungitkeun sagala masalah sareng masalah kebon anjeun. Bahan PE + PP Warna Sapertos Per Gambar atanapi Disadukeun Tihang Jangkungna 5mm-50mm atanapi Customized Benang Type Lempeng Tufts Density 12600m2 atanapi Customized Benang Eusi Anti-UV; ...
  • Landscape Grass for Garden-304

    Jukut Lansekap pikeun Taman-304

    Bahan PE + PP Warna Sapertos Per Gambar atanapi Disadukeun Tihang Jangkungna 5mm-50mm atanapi Customized Benang Type Lempeng Tufts Density 12600m2 atanapi Customized Benang Eusi Anti-UV; PE Paket ukuran 2 * 25m atanapi 4 * 25m Per Roll atanapi Disaluyukeun Nyayogikeun primér PP + Non-anyaman / PP + Jangkungna Jangkungna 30mm atanapi Disaluyukeun Palapis Standar SBR Lateks / PU Nyokong Drainase Desain Drainage Holes Roll Width 2 / 4m or Customized Roll Length 25m atanapi Customi ...
  • Landscape Grass for Garden-326

    Jukut Lansekap pikeun Taman-326

    Ngebon Kebon TEU KERUSI LEUWIH Hésé! Naha anjeun masih bosen ngosongkeun sod? Naha anjeun pikasieuneun tagihan anu teu mampu dibébaskeun kusabab panyiraman jukut? Naha anjeun isin ka kebon mottled sareng tempat botak anu teu bisa dihindari dimana-mana? Wanhe Grass aya di dieu pikeun ngaleungitkeun sagala masalah sareng masalah kebon anjeun. Bahan PE + PP Warna Salaku Per Gambar atanapi Disadukeun Tihang Tihang 5mm-50mm atanapi Customized Benang Type Lempeng Tufts Density 12600m2 atanapi Customized Benang Eusi ...
  • Landscape Grass for Golf-34

    Jukut Lansekap pikeun Golf-34

    GOLF WAKTU NGAJADI HIJI HIJI DI BALIK DEUI! Bentang Wanhe Grass pikeun golf didesain sareng didamel numutkeun nyata pangalaman héjo, nawiskeun réalisme anu teu aya tandingan dina hal penampilan sareng kinerja permukaan. Lemesna anu sampurna ngajamin gulung bola anu tepat sareng nyayogikeun kanyamanan pikaresepeun nalika maén di dinya. Ayeuna anjeun tiasa gaduh daérah latihan ngan sababaraha léngkah! Éta ogé tiasa janten daerah anu pikaresepeun pikeun sakumna kulawarga! Bahan PE + PP Warna Salaku Per P ...
12 Teras> >> Halaman 1/2