• Pengantar klasifikasi turf jijieunan olahraga

    Kinerja olah raga bakal ngagaduhan syarat anu béda pikeun lapangan olahraga, janten rumput laut buatan modélna béda-béda, aya jukut jijieunan khusus pikeun résistansi pakean olahraga lapangan maén bal, sareng rumput jieunan pikeun henteu arah ...
    Maca deui
  • Prosés parfum tiruan– Pabrikan industri Wanhe

    Syarat konstruksi pikeun peletakan jukut ponggawa di lapangan baskét Jukut dinten ayeuna katingalina sareng karaos langkung mirip hal nyata sareng performa langkung saé dina hal katahanan, stabilitas UV, katahanan sareng résistansi nganggo sareng cimata diantara anu sanés ...
    Maca deui
  • Wanhe jijieunan Turf parantos ngadegkeun hubungan kerjasama sareng seueur perusahaan luhur

    Metode paving gambut buatan dihasilkeun ku jalur perakitan impor. Serat jukut nganggo bahan baku luhur. Sadaya produk réngsé diklasifikasikeun kana kelas tengah sareng kelas tinggi. Beureum potongan sutra jukut rata. Ékspérimén resistansi maké langkung ti 150.000 révolusi ...
    Maca deui
  • Pameran Tinjauan 126th Canton Fair 2019

    Pameran Tinjauan 126th Canton Fair 2019 126th Canton Fair ti 15th Okt dugi ka 4 Nov di 2019, skala total pameranna sakitar 60,000 bilik sareng area paméran sakitar 1,185 juta méter pasagi. Tilas ...
    Maca deui