• Jukut naon waé anu dianggo dina lapangan maén bal

    Jukut naon anu dianggo dina lapangan maén bal Jukut buatan parantos diwanohkeun kana lapangan maén bal ti saprak taun 1970an. Pikeun tempat acara skala besar anu luhur, panitia anu kirang jegud sareng dunya luhur ...
    Maca deui
  • Syarat konstruksi pikeun peletakan jujukutan di lapangan baskét

    Syarat konstruksi pikeun peletakan jujukutan di lapangan baskét Penting tina pangwangunan lapangan baskét: Anu paling penting nyaéta ngendalikeun arah saluran pembuangan sareng rata lapangan, sareng émut yén kedah aya ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih japati

    Kumaha carana milih rumput tiruan Upami turf buatan dibédakeun tina sudut pandang téknologi produksi, éta tiasa dibagi kana rumput buatan jijieunan suntik sareng anyaman jukut jijieunan, janten cara produksi na bénten, tapi ...
    Maca deui
  • Sababaraha faktor anu nyababkeun bénten warna sareng rumput buatan

    Sababaraha faktor anu nyababkeun bénten warna turf jieunan Chromatic aberration mangrupikeun masalah kualitas anu umum umum pikeun jukut jijieunan, sareng penyimpangan kromat ogé tiasa dikedalkeun ku sababaraha cara. Alesan utama bédana warna nyaéta ...
    Maca deui
  • Naon anu kedah diperhatoskeun nalika kagiatan di rumput ponggawa

    Naon anu kedah diperhatoskeun nalika kagiatan di rumput jieunan kuring yakin yén jalma sering angkat ka stadion atanapi taman sareng tempat sanés dina kahirupan sadidinten. Naha anjeun terang naon anu kedah diperhatoskeun dina kagiatan di rumput ponggawa? 1. Ieu abdi ...
    Maca deui
  • Kumaha cara ngadamel rumput ponggawa pikeun TK

    Kumaha cara ngadamel rumput ponggawa pikeun TK Di taman kanak-kanak modéren, murangkalih pamitan ka jaman buruan jukut alami atanapi tempat kaulinan semén, sareng lebet kana jaman ngagunakeun taman gambut ponggawa pikeun taman kanak-kanak. Maén ...
    Maca deui
  • Kaunggulan turf jieunan khusus kanggo TK

    Kauntungan tina jukut jijieunan khusus pikeun TK Di ayeuna, aya seueur deui TK di Cina, sareng kolot gaduh syarat lingkungan anu langkung luhur sareng langkung luhur pikeun taman kanak-kanak. Kusabab kitu, seueur taman kanak-kanak parantos ngamimitian ngempelkeun seni ...
    Maca deui
  • Masalah umum dina pangwangunan rumput laut buatan TK

    Masalah umum dina pangwangunan jukut ponggawa di taman kanak-kanak Anu parantos ilubiung dina pangwangunan jukut jijieun kedah terang yén kualitas panggunaan terakhir tina gandum henteu ngan ukur patali sareng kualitas produk éta nyalira, ...
    Maca deui
  • Naon prosedur pikeun pangwangunan turf buatan di TK

    Naon prosedur pikeun pangwangunan jukut ponggawa di TK 1. Téknik dasar Peletakan lapisan yayasan aslina penting pisan, sareng seueur detail anu kedah diloloskeun. Kanggo exa ...
    Maca deui
  • Hal-hal anu peryogi diperhatoskeun dina ngokolakeun turf buatan di TK

    Bédana antara lagu pelangi simulasi jukut pelangi di taman kanak-kanak sareng halaman rumput umum sanés anu manajemén khususna kalebet pengelolaan alat khusus sareng rumput jieunan di TK. 1. alat khusus Alat khusus ...
    Maca deui
  • Bédana antara lagu pelangi simulasi jujukutan pelangi di TK sareng rumput biasa anu sanés

    Bédana antara lagu pelangi simulasi jukut pelangi di taman kanak-kanak sareng jukut biasa Héjo jalu khusus pikeun TK, sakumaha namina, nyaéta rumput anu nyumponan kabutuhan khusus TK. Éta ngagaduhan sababaraha ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih padang rumput hejo TK

    Kumaha milih padang rumput hejo taman kanak-kanak TK mangrupikeun lapangan aplikasi anu kuat pikeun jukut ponggawa. Sakumaha jukut maén bal jieunan parantos dijantenkeun peralatan standar tempat kaulinan sakola, rumput laut TK ogé parantos janten standar ...
    Maca deui
123 Teras> >> Halaman 1/3