• Multi-Sports

    Multi-Olahraga

    Fitur Produk: 100% PE keriting monofilament Pamaén ramah kalayan kanyamanan anu teu tiasa diteundeun permukaan lemes pikeun gampang maén warna Éstetik warna stabilitas Ekstrim UV sareng daya tahan Ekstrim UV stabilitas sareng daya tahan Ekstrim UV stabilitas sareng ketahanan Stitch padet kanggo penampilan kompak Harta Bola Global Nasional Rebound 100mm-400mm 100mm -425mm Ball Roll ≥10m ≥9m Ball Roll Deviation @ 9.5m≤0.5m @ 8.5m≤0.45m Serepan Shock 45% -60% ...