• Landscape Grass for Garden-302

    Jukut Lansekap pikeun Taman-302

    Ngebon Kebon TEU KERUSI LEUWIH Hésé! Naha anjeun masih bosen ngosongkeun sod? Naha anjeun pikasieuneun tagihan anu teu mampu dibébaskeun kusabab panyiraman jukut? Naha anjeun isin ka kebon mottled sareng tempat botak anu teu bisa dihindari dimana-mana? Wanhe Grass aya di dieu pikeun ngaleungitkeun sagala masalah sareng masalah kebon anjeun. Bahan PE + PP Warna Sapertos Per Gambar atanapi Disadukeun Tihang Jangkungna 5mm-50mm atanapi Customized Benang Type Lempeng Tufts Density 12600m2 atanapi Customized Benang Eusi Anti-UV; ...
  • Landscape Grass for Garden-304

    Jukut Lansekap pikeun Taman-304

    Bahan PE + PP Warna Sapertos Per Gambar atanapi Disadukeun Tihang Jangkungna 5mm-50mm atanapi Customized Benang Type Lempeng Tufts Density 12600m2 atanapi Customized Benang Eusi Anti-UV; PE Paket ukuran 2 * 25m atanapi 4 * 25m Per Roll atanapi Disaluyukeun Nyayogikeun primér PP + Non-anyaman / PP + Jangkungna Jangkungna 30mm atanapi Disaluyukeun Palapis Standar SBR Lateks / PU Nyokong Drainase Desain Drainage Holes Roll Width 2 / 4m or Customized Roll Length 25m atanapi Customi ...
  • Landscape Grass for Garden-326

    Jukut Lansekap pikeun Taman-326

    Ngebon Kebon TEU KERUSI LEUWIH Hésé! Naha anjeun masih bosen ngosongkeun sod? Naha anjeun pikasieuneun tagihan anu teu mampu dibébaskeun kusabab panyiraman jukut? Naha anjeun isin ka kebon mottled sareng tempat botak anu teu bisa dihindari dimana-mana? Wanhe Grass aya di dieu pikeun ngaleungitkeun sagala masalah sareng masalah kebon anjeun. Bahan PE + PP Warna Salaku Per Gambar atanapi Disadukeun Tihang Tihang 5mm-50mm atanapi Customized Benang Type Lempeng Tufts Density 12600m2 atanapi Customized Benang Eusi ...