• Landscape Grass for chaim DIY stores

    Jukut Bentang pikeun toko DIY chaim

    Ukuran: 30cmx30cm Turf mangrupikeun 100% anti sepuh sareng UV 2. Basis Turf ogé 100% anti sepuh sareng UV 3. Kapadetan, ukur, tingkat jahitan tiasa disaluyukeun ku sarat. Janten biayana tiasa langkung atanapi kirang. 4. Kandel sareng lébar serat / Benang tiasa disaluyukeun ku sarat, Janten biayana tiasa langkung atanapi kirang. 5.Miboga tahan aurat tinggi 6. Lingkungan ramah, henteu ngandung logam beurat. Henteu karasa pikeun taneuh sareng cai taneuh. 7. Nolak kokotor, panas, listrik statis sareng noise sareng sajabana Gampang pikeun C ...