Jukut Bentang pikeun toko DIY chaim


Detil Produk

Tanda Produk

5

Ukuran: 30cmx30cm

Turf mangrupikeun 100% anti sepuh sareng UV
2.Turf base ogé 100% anti sepuh sareng UV
3. Kapadetan, ukur, laju jahitan tiasa disaluyukeun ku sarat. Janten biayana tiasa langkung atanapi kirang.
4. Kandel sareng lébar serat / Benang tiasa disaluyukeun ku sarat, Janten biayana tiasa langkung atanapi kirang.
5.Miboga résistansi maké tinggi
6. Lingkungan ramah, henteu ngandung logam beurat. Henteu bahaya pikeun manusa taneuh sareng cai taneuh.
7. Nolak kokotor, panas, listrik statis sareng sora sareng sajabana Gampang Dibersihkeun: Reresihan jero rohangan sareng pembersih vakum. Kabersihan di beberesih di luar cai bersih.
8. instalasi gampang, pangropéa gampang

MOQ:500 Méter pasagi

Waktos pangiriman:15-25 dinten

OEM sareng ODM Narima; Sampel gratis pengiriman

Aplikasi: Galéri, balkon, kebon, hateup, taman kanak-kanak, sakola, halaman, tempat kaulinan, acara mobil, paméran, tampilan jandéla, karpét, tikar piaraan, lapangan maén bal, jst.
Bahan pe kualitas luhur, élastisitas tinggi, ujung motong, pakean-nolak, tahan tapak-tahan, tahan seuneu, cai-permeabel, kualitas luhur, langkung cocog pikeun lapangan maén bal, balkon, halaman, koridor.

FAQ pikeun jukut

1. Q: Naon kisaran produk tina jukut ponggawa anjeun?
A: Lansekap jukut pikeun kebon
Jukut Olahraga pikeun maén bal, tenis, golf, hoki sareng sajabina.
Karpét jukut komérsial pikeun paméran
Jukut jieunan pikeun hiasan hateup
Jukut warna sareng sadaya asesoris pamasangan

2. P: Kumaha upami saluran cai?
A: Henteu kedah hariwang ngeunaan saluran cai. Jujukutan jukut pinuh keropos sareng cai hujan ngucur ngalangkungan éta salaku jukut ponggawa ngagaduhan bantalan anu holed.

3. P: Naha jukut jijieunan aman pikeun murangkalih sareng piaraan?
J: Pangujian anu ketat dilakukeun pikeun mastikeun yén aranjeunna bébas tina unsur bahaya anu ngajantenkeun aranjeunna aman pikeun murangkalih sareng piaraan.

4. T: Naon ari MOQ?
A: Upami urang ngagaduhan stok Jukut Jieunan, MOQ tiasa 100 méter pasagi. Upami urang henteu ngagaduhan saham Jukut Jieunan, MOQ kedah sahenteuna 500 méter pasagi.

5. Q: Kumaha carana milih jukut ponggawa?
A: Kami tiasa nyarankeun jukut jieunan anu paling merenah numutkeun sarat klien kami. Naon deui, tim téknis urang ngagaduhan pasokan bakat sareng téknologi anu nembé dimekarkeun,
produk ngarobih tiasa ditampi, anu sapinuhna tiasa nyugemakeun sagala rupa kabutuhan konsumén. Sareng keukeuh nyayogikeun solusi anu dipersonalisasi pikeun palanggan, kalayan unggal detil ilmiah sareng sikep layanan anu didédikasikeun, ngajantenkeun jasa anu sampurna pikeun anjeun.

6. Q: Sateuacan ngadamel mesen, naha kuring tiasa nganjang ka pabrik anjeun?
A: Leres, wilujeng sumping nganjang ka pabrik kami. Punten wartosan kami jadwal perjalanan anjeun sateuacanna. Urang tiasa ngatur pikeun ngajemput anjeun di hotél atanapi bandara.

2
2
3
1
1
4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami