• Hocky Grass

    Jukut Hocky

    Jukut Hocky: Fitur Produk: 100% PE keriting monofilament Pamaén ramah kalayan kanyamanan anu teu raoseun Permukaan lemes pikeun playability hébat inovasi warna Éstetik stabilitas UV ekstrim sareng daya tahan Ekstrim UV stabilitas sareng daya tahan Ekstrim UV stabilitas sareng ketahanan Stitch padet pikeun penampilan kompak Harta Bola Nasional Nasional Rebound 100mm -400mm 100mm-425mm Ball Roll ≥10m ≥9m Ball Roll Deviation @ 9.5m≤0.5m @ 8.5m≤0.45m Shock nyerep ...