page-banner1

Gampang sareng ekonomis pikeun dipasang dina sababaraha rupa yayasan. Kualitas yayasan henteu luhur. Éta henteu sieun direngkuh, henteu hariwang tina leuleus sareng tekad. Bahan jukut jijieunan ramah lingkungan, produk bérés didamel, periode konstruksi dibereskeun sareng pondok, kualitasna gampang dikuasai, sareng panarimaana saderhana.

Tata ruang lapangan olahraga jukut jijieunan éndah, tingkat panggunaan na luhur, umur hirupna tiasa ngahontal langkung ti 8 taun, sareng awét sareng tahan pangropéa, sareng tiasa dianggo teras-terasan sadidinten.

Jukut jijieunan gampang dijaga, biaya pangropéa anu murah, ngan ukur kedah bilas ku cai pikeun miceun kokotor, sareng ngagaduhan ciri anu henteu luntur sareng henteu deformasi.

Turf artifisial ngagaduhan karakteristik nyerep shock, teu aya noise, kaamanan sareng henteu bahaya, élastisitas, sareng retardasi seuneu anu saé. Éta cocog pikeun panggunaan sakola sareng ayeuna janten tempat pangsaéna pikeun latihan, kagiatan, sareng kompetisi.

Turf jijieunan ngadopsi konsép kaamanan sareng perlindungan lingkungan pikeun nyingkahan kacilakaan olahraga. Éta nyayogikeun kakuatan bantalan anu cekap pikeun ngirangan karusakan anu tiasa disababkeun ku taneuh anu gésér umum dina sampéan, sahingga anjeun leres-leres bébas tina sababaraha masalah anu disababkeun ku tempat éta.