• Football Grass

    Jukut Football

    Jukut Football Multi-Tujuan sareng Kinerja Tinggi Pangalaman Wanhe Grass nyiptakeun turf jijieunan pikeun sababaraha olahraga ngamungkinkeun urang pikeun nyayogikeun produk anu berprestasi tinggi pikeun panggunaan multi-tujuan, sapertos lapangan bal-balan 11 sisi sareng 7-hiji sisi, maén bal sareng lapangan hoki sareng lapangan maén bal sareng rugbi. Wanhe Grass yakin bidang anu seueur guna henteu kedah ngorbankeun kualitas kinerja. Sistem Maén Bal sareng hoki kami cocog sareng FIFA Quality Pro Standard sareng Standar Nasional FIH, sareng Football kami ...