FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon kisaran produk tina jukut ponggawa?

Jukut bentang pikeun kebon

Jukut Olahraga pikeun maén bal, tenis, golf, hoki sareng sajabina.

Karpét jukut komérsial pikeun paméran

Jukut jieunan pikeun hiasan hateup

Jukut warna sareng sadaya asesoris pamasangan

Kumaha upami saluran cai?

Teu kedah hariwang ngeunaan saluran cai. Jujukutan jukut pinuh keropos sareng cai hujan ngucur ngalangkungan éta salaku jukut ponggawa ngagaduhan bantalan anu holed.

Naha jukut ponggawa aman pikeun barudak sareng piaraan?

Pangujian ketat dilaksanakeun pikeun mastikeun yén aranjeunna bébas tina unsur bahaya anu ngajantenkeun aranjeunna aman pikeun murangkalih sareng piaraan. Jukut jijieunan parantos lulus sertipikat uji coba ngahontal.

Naon MOQ na?

Upami urang ngagaduhan stok Jukut Ponggawa, MOQ tiasa 500 méter pasagi. Upami urang henteu ngagaduhan saham Jukut Jieunan, MOQ kedah sahenteuna 500 méter pasagi. Dukung jasa sampel gratis, tiasa disaluyukeun

Kumaha carana milih jukut ponggawa?

Kami tiasa nyarankeun jukut ponggawa anu paling merenah numutkeun sarat klien kami. Naon deui, tim téknis urang ngagaduhan pasokan bakat sareng téknologi anu nembé dimekarkeun,

produk ngarobih tiasa ditampi, anu sapinuhna tiasa nyugemakeun sagala rupa kabutuhan konsumén. Keukeuh nyayogikeun solusi anu dipersonalisasi pikeun palanggan, kalayan unggal detil ilmiah sareng sikep layanan anu didédikasi, ngajantenkeun jasa anu sampurna pikeun anjeun.

Sateuacan ngadamel mesen, naha kuring tiasa nganjang ka pabrik anjeun?

Leres, wilujeng sumping nganjang ka pabrik urang. Punten wartosan kami jadwal perjalanan anjeun sateuacanna. Urang tiasa ngatur pikeun ngajemput anjeun di hotél atanapi bandara.

Hoyong damel sareng urang?