• DIY landscape grass for supermarket

    Jukut bentang DIY pikeun supermarket

    Ukuran 2 * 25m / 4 * 25 m sareng Customizable Pile jangkungna 10 ~ 60mm ± 1.5mm Benang warna 4 warna Paling Realistis Jukut Jukut MOQ 500 Pasagi méter waktos pangiriman 15-25 dinten OEM sareng ODM Nampi Sampel Gratis pengiriman barang 1. Saé stabilitas UV: Turf mangrupikeun 100% anti sepuh sareng UV base Turf base ogé 100% anti sepuh sareng UV. 2. Kapadetan, tolok, laju jahitan tiasa disaluyukeun ku sarat. Janten biayana tiasa langkung atanapi kirang. 3. Kandel sareng lébar serat / Benang tiasa disaluyukeun ku sarat, Janten ...