Alamat

  1. No. 1, Taman Industri Township Jianhuai, Distrik Huaian,
  2. Kota Huaian, Propinsi Jiangsu , Cina

Telepon

0517-85260999

+86 18052020158

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami