Tentang Kami

Grup Wanhe

 Wanhe Grass mangrupikeun mérek Internét berteknologi tinggi ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan sareng komitmen pikeun janten panyadia jasa mérek anu hadé sareng ngadamel di bidang jukut ponggawa.

Huai'an Wanhe Industry and Trade Co., Ltd. perenahna di Bank Terusan Besar Beijing-Hangzhou kalayan pemandangan indah. Éta kampung halaman ti Zhou Enlai, jalma anu hébat dina hiji generasi, Kota Huai'an, Propinsi Jiangsu. Xinchang Railway sareng Beijing-Shanghai Expressway ngaliwat kota kalayan transportasi anu merenah. Produk utami nyaéta jukut olahraga sareng jukut lanskap sareng produk sanés ku pabrik urang nyalira. Kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng stabil sareng seueur pangecér sareng agén dina 20 taun ka pengker. Ékspor nyatakeun langkung ti 80% tina total penjualan.

2

Wanhe gaduh téknologi dewasa sareng alat produksi anu sampurna.
Unggal bengkel dilengkepan ruang pamariksaan prosés, alat-alat pamariksaan lengkep sareng sajabana, alat-alatna dirancang ku insinyur urang sorangan atanapi impor ti nagara sanés. Unggal lini produksi tiasa ngajantenkeun jukut buatan 1500 méter pasagi unggal dinten. Éta tiasa staisfied sadayana konsumén 'kualitas sareng jumlah anu diperyogikeun.

a
aaaaaaa

Jukut Wanhe Salawasna Taat kana Konsép Pangwangunan Ilmiah
Téknologi sareng Pangembangan Bakat salaku Tujuan Pangembangan Perusahaan

Kusabab didirikeunna, mérekna salawasna nuturkeun konsép ilmiah pangwangunan, sareng parantos ngajantenkeun téknologi panilitian sareng pamekaran sareng tanaga ngalatih tujuan pangwangunan perusahaan. Jurusan panilitian sareng pamekaran téknologi khusus parantos disiapkeun, sareng tim P&P téknis kalayan kualifikasi akademik anu luhur sareng kamampuan inovasi anu kuat didirikeun. Merk merhatoskeun rekrutmen sareng penanaman bakat, sareng ngarekrut tanaga R&D téknis salami-lami pikeun terus ngeuyeuban tim R&D. Dina waktos anu sasarengan, perusahaan sacara rutin bakal nyayogikeun palatihan propésional pikeun jalma anu aya, sareng ogé bakal ngatur pikeun niténan sareng diajar ti perusahaan sanésna, sareng teras-terasan ningkatkeun élmu panarjamah sareng kamampuan inovatif tanaga R&D.

Merk ogé ngagantungkeun pentingna pisan pikeun panilitian sareng pamekaran produk énggal. Unggal taun, éta parantos nanem modal pisan dina panilitian sareng pamekaran produk énggal, sareng parantos ngahontal hasil anu saé. Diantarana, tilu sertipikat patén parantos diala, sareng rupa-rupa modél parantos dirarancang pikeun sababaraha bidang aplikasi. Dina karya pamekaran produk énggal, mérek nguatkeun patukeuran sareng kerjasama sareng lembaga panilitian domestik numutkeun pamekaran téknologi sareng paménta pasar, sareng ngalangkungan pangenalan ilmiah sareng pamekaran kooperatif, hasil panilitian ilmiah dirobih janten produktivitas pas mungkin, nyiptakeun kauntungan pikeun perusahaan .

IMG_0570
IMG_0573

Huai'an Wanhe Industry and Trade Co., Ltd. perenahna di Bank Terusan Besar Beijing-Hangzhou kalayan pemandangan indah. Éta kampung halaman ti Zhou Enlai, jalma anu hébat dina hiji generasi, Kota Huai'an, Propinsi Jiangsu. Xinchang Railway sareng Beijing-Shanghai Expressway ngaliwat kota kalayan transportasi anu merenah. Produk utami nyaéta jukut olahraga sareng jukut lanskap sareng produk sanés ku pabrik urang nyalira. Kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng stabil sareng seueur pangecér sareng agén dina 20 taun ka pengker. Ékspor nyatakeun langkung ti 80% tina total penjualan. Pikeun minuhan kabutuhan anu rupa-rupa pangguna, kami ogé nawiskeun jasa OEM sareng ODM.

Perusahaan kami ngahasilkeun sareng ngajual sagala jinis olahraga khusus sareng produk lanskap, anu parantos kéngingkeun pujian ti para pelanggan di panjuru negeri salami mangtaun-taun. Nyiptakeun nilai pikeun konsumén ku hikmah sareng kesang urang. "Harmoni anu paling berharga sareng basis iman" mangrupikeun kapercayaan unggal sapuluh rébu urang. Urang kedah taat kana sumanget perusahaan "kajujuran, pragmatisme, inovasi sareng pamekaran" sareng masihan langkung seueur sumbangan pikeun panyabab pendidikan.

Unggal taun urang ilubiung dina sababaraha paméran industri domestik sareng luar negeri, dina waktos anu sami didatangan para nasabah sareng negosiasi bisnis.

Urang bakal nganteurkeun jasa logistik pangsaéna numutkeun tuntutan unggal konsumén. 

Pikeun nyumponan sarat anu dirobih ku pangguna, Wanhe Grass nyayogikeun jasa ngolah OEM / ODM kualitas luhur pikeun perusahaan global, anu dianggap salaku salah sahiji jasa inti perusahaan pangembangan jangka panjang. Sadaya sarat OEM / ODM tanggel waler ku tim khusus pangwangunan produk sareng pangaturan. Jaminan pikeun modél khusus, parameter, labél, brosur, bungkus, sareng sajabana, sareng kontrol kualitas ku pamariksaan kualitas anu ketat numutkeun pamundut anjeun. Kami sacara sepenuh hati saluyu sareng kabutuhan konsumén pikeun nyayogikeun kualitas sareng layanan kelas munggaran, ngabantosan anjeun gampang nyiptakeun mérek anjeun nyalira.

1111

Saatos-diobral Service
Jangji solicit: sadaya produk dipilih ku insinyur profesional. Faktur Formal ngajamin hak mésér sareng panggunaan.

Produksi sareng Pangiriman
Barang anu dipésér dina halaman wéb resmi sareng toko andalanana dikirimkeun ti gudang perusahaan. (Kacuali pikeun produk khusus)

NGABARAKATAKAN:
Standar: Pangiriman ngalangkungan darat, hawa sareng kapal (Punten upami aya sarat khusus)

Eupan balik Saatos-jualan
Pikeun mastikeun yén nyukcruk sadaya kualitas produk sareng eupan balik tiasa direngsekeun dina waktosna, pikeun ngahontal komunikasi anu langkung épisién sareng anjeun, janten langkung saé nawiskeun nomer kontrak anu tiasa dilacak kana sadaya data nalika produksi.