Football Grass
Landscape Grass for Golf-86
Landscape Grass for Commercial-90E

Wanhe Industri sareng Perdagangan Co., Ltd.

Wanhe Grass mangrupikeun mérek Internét berteknologi tinggi ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan sareng komitmen pikeun janten panyadia jasa mérek anu hadé sareng ngadamel di bidang jukut ponggawa. Huai'an Wanhe Industry and Trade Co., Ltd. perenahna di Bank Terusan Besar Beijing-Hangzhou kalayan pemandangan indah. Éta kampung halaman ti Zhou Enlai, jalma anu hébat dina hiji generasi, Kota Huai'an, Propinsi Jiangsu. Xinchang Railway sareng Beijing-Shanghai Expressway ngaliwat kota kalayan transportasi anu merenah. Produk utami nyaéta jukut olahraga sareng jukut lanskap sareng produk sanés ku pabrik urang nyalira. Kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng stabil sareng seueur pangecér sareng agén dina 20 taun ka pengker. Ékspor nyatakeun langkung ti 80% tina total penjualan.

  • Wanhe Grass landscape for golf is designed and manufactured according to real putting green experience, offering unparalleled realism in terms of surface appearance and performance. Its perfect smoothness guarantees precise ball roll and provides delightful comfort while playing on it.Wanhe Grass landscape for golf is designed and manufactured according to real putting green experience, offering unparalleled realism in terms of surface appearance and performance. Its perfect smoothness guarantees precise ball roll and provides delightful comfort while playing on it.

    Jukut GRAND

    Bentang Wanhe Grass pikeun golf didesain sareng didamel numutkeun nyata pangalaman héjo, nawiskeun réalisme anu teu aya tandingan dina hal penampilan sareng kinerja permukaan. Lemesna anu sampurna ngajamin gulung bola anu tepat sareng nyayogikeun kanyamanan pikaresepeun nalika maén di dinya.

  • Wanhe Grass’s experience creating artificial turf for a number of sports allows us to provide high-performing products for multi-purpose use, such as 11-a-side and 7-a-side football field, football and hockey field and football and rugby field.Wanhe Grass’s experience creating artificial turf for a number of sports allows us to provide high-performing products for multi-purpose use, such as 11-a-side and 7-a-side football field, football and hockey field and football and rugby field.

    Jukut SUKAN

    Pangalaman Wanhe Grass nyiptakeun rumput laut buatan pikeun sababaraha olahraga ngamungkinkeun urang nyayogikeun produk berprestasi tinggi pikeun panggunaan multi-tujuan, sapertos lapangan bal-balan 11-sisi sareng 7 sisi, bal sareng lapangan hoki sareng maén bal sareng lapangan rugbi .

  • Do you know more and more consumers buy artificial grass from Chain Stores or DIY stores? It is a new hot-sale product for people to DIY.
Wanhe Grass Landscape has entered some well-known Chain stores and is full of experience of supplying to chain stores with various options: roll 2X25m, roll 1x4m, mat 1X1m, pad 30X30cm.Do you know more and more consumers buy artificial grass from Chain Stores or DIY stores? It is a new hot-sale product for people to DIY.
Wanhe Grass Landscape has entered some well-known Chain stores and is full of experience of supplying to chain stores with various options: roll 2X25m, roll 1x4m, mat 1X1m, pad 30X30cm.

    Jukut Bentang pikeun toko DIY chaim

    Naha anjeun terang beuki seueur konsumen ngagaleuh jukut buatan Toko Chain atanapi toko DIY? Mangrupikeun produk jual-panas énggal kanggo urang DIY. Wanhe Grass Landscape parantos lebet kana sababaraha toko Ranté anu kawéntar sareng pinuh ku pangalaman nyayogikeun toko ranté kalayan sababaraha pilihan: gulung 2X25m, gulung 1x4m, mat 1X1m, pad 30X30cm.

  • UK - David

    Abdi damel sareng Wanhe salami 5 taun sareng jukut. Éta jukut nyata! Kuring nganggo pikeun proyék lanskap kuring sareng nampi eupan balik anu saé tina pangguna akhir, sareng ngagaduhan bisnis sareng kasuksésan anu saé. Hatur nuhun Wanhe Jukut Tim. Abdi nyarankeun produk ieu!

  • Thailand-- Yingluck

    Upami anjeun mikir mésér ieu kanggo anjeun, anjeun moal hanjakal. Éta ngagaduhan rasa jukut anu nyata anu jukut lengkep sareng nganggo panjang. Mangrupikeun produk anu saé pikeun harga anu saé sareng éta tiasa dianggo kalayan saé!

  • Chili - José uiz Picasso

    Pisan awét sareng didamel saé. Ngagaduhan dua permukaan anu béda pisan pikeun nambihan réalisme. Kualitas Top! Pabrikan anu saé! Henteu aya masalah sareng produk. Ngan ieu anu kuring pilari. Ukuran sampurna pikeun sadaya klub kuring.

  • Méksiko - Antonio

    Pabrikan anu disarankeun super! Pangiriman gancang. Kualitas produk saé, jukut lemes sareng nyata. Bahan bungkusan ogé saé pisan. Aranjeunna ngagaduhan kualitas anu saé sareng kapasitas produksi disatatipkeun pikeun kami sabab kami terang yén aranjeunna tiasa masihan solusi. Grup muatan sareng penjualanna propésional pisan. Disarankeun.

  • Jepang-- な か だ

    Karpét Héjo Ponggawa Profesional Jukut pikeun bentang. Anu ngajual éta profesional pisan sareng gancang ngabales pananya. Perusahaan sacara gembleng sigana berorientasi jasa palanggan. Kuring bakal nyarankeun pisan bisnis sareng anu ngajual ieu deui di payun.

  • AS - Garret

    Produk kualitas saé pisan, sareng jasa anu ramah pisan, perusahaan anu propésional pisan. Nuhun Wanhe Grass, urang badé kerjasama deui.

WANHE GRASS

NAON KLIEN KITU